Home Servicii Odontoterapie
Contacteaza-ne:   0767.761.690

Odontoterapie

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 
Odontoterapie

Odontoterapia este ramura de servicii stomatologice a medicinei dentare ce se ocupă cu tratamentul cariei dentare, a efectelor și complicatiilor acesteia, precum și cu tratamentul traumatismelor dentare sau tratament după implant dentar.

Cariile patrund la nivelul smaltului, a dentine, putand ajunge la pulpa dintelui, moment in care provoaca inflamatia si infectia acesteia. Multe carii pot trece neobservate de catre pacienti, fapt pentru care vizita periodica la medical stomatolog este foarte importanta, acesta coroborand semnele clinice cu cele radiologice pentru descoperirea proceselor carioase.

Principalii factori ce produc caria dentara sunt cei infectiosi, alimentari si nu in ultimul rand calitatea structurii dentare a pacientului.

Factorii infectiosi sunt reprezentati de microorganismele din placa bacteriana, ce stagneaza la nivelul dintilor, in special in zonele retentive ale acestora( santurile si fosetele de la nivelul fetelor ocluzale, spatiile interdentare).

Factorii alimentari sunt reprezentati de alimente bogate in zaharuri pe care placa bacteriana le transforma in acizi cu efect nefast asupra tesuturilor dure dentare( produc demineralizarea smaltului).

Calitatea structurilor dentare este deasemenea importanta in aparitia cariilor. Pacientul poate avea un smalt slab mineralizat, lucru ce duce la o rezistenta scazuta la atacul acizilor.


Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Aboneaza-te la newsletter!